Hopp over båndkommandoer
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på
+ for å forstørre,
- for å forminske
eller 0 for å gå tilbake til standard tekststørrelse.
For mobilbrukere: bruk telefonens innebygde zoome-funksjonalitet.

Nyheter og pressemeldinger

 • Offentleggjering av forvaltningsrevisjon

  Riksrevisjonens undersøking av arbeidet til styresmaktene med å styrkje tryggleiken i vegtunnelar, offentliggjerast tysdag 6. september kl. 10.

 • Maleri/collage av Heidi Helland-Hansen. Høyesterettsadvokat Jonas Anton Hielm var statsrevisor i perioden 1816–1821.

  Riksrevisjonen på Arendalsuka

  ​Fra 16. - 20. august hadde Riksrevisjonen stand i Arendal, onsdag 17. deltok Riksrevisjonen på et arrangement og torsdag 18. arrangerte Riksrevisjonen debatt om sin egen rolle.

 • Norsk-russisk revisjonssamarbeid ga resultater

  ​Riksrevisjonene i Norge og Russland har hatt et tett samarbeid om revisjon av fiskeressurser, atomavfall og Arktisk Råd. Dette har bidratt til å styrke det generelle samarbeidet mellom Norge og Russland i Nord, fastslo nylig statssekretær Tore Hattrem i Utenriksdepartementet.

 • Møte i Riksrevisjonens kollegium 13. juni

  I sitt møte 13. juni, besluttet kollegiet å oversende tre dokumenter til Stortinget, å sende departementsrapporter fra den årlige revisjon og kontroll for budsjettåret 2015 til berørte departementer til uttalelse og å sende en forvaltningsrevisjon til statsråd for uttalelse. Kollegiet behandlet også Stortingets vedtak om å be Riksrevisjonen gjennomgå hele salgsprosessen vedrørende salg av to F-5 jagerfly.

 • Dokumentforside-illustrasjon: Dokumentets forsideillustrasjon: Politibetjent, paragrafer, stillas, byggeplass, rygg med refleks

  Svak og lite avskrekkende innsats mot arbeidsmiljøkriminalitet

  ​​Myndighetenes bekjempelse av sosial dumping og annen arbeidsmiljøkriminalitet er for lite avskrekkende. – Arbeidstilsynets kontroller og politiets etterforskning er ikke god nok, og samarbeids- og reaksjonsmulighetene må utnyttes bedre. Offentlige oppdragsgivere må etterleve regelverket ved egne anskaffelser, sier riksrevisor Per-Kristian Foss.

Riksrevisjonen, Pilestredet 42, Postboks 8130 Dep, 0032 Oslo, Norway

Telefon: +47 22 24 10 00

Faks: +47 22 24 10 01

Org.nr: 974 760 843