Hopp over båndkommandoer
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på
+ for å forstørre,
- for å forminske
eller 0 for å gå tilbake til standard tekststørrelse.
For mobilbrukere: bruk telefonens innebygde zoome-funksjonalitet.
Skip Navigation LinksHovedside > Presserom > Nyheter > Antikorrupsjonskonferansen 2018: Riksrevisjonen gjestearrangør

Antikorrupsjonskonferansen 2018: Riksrevisjonen gjestearrangør

​Antikorrupsjonskonferansen er en årlig konferanse arrangert av ØKOKRIM, Transparency International Norge og Advokatfirmaet Selmer. I årets konferansen 7. og 8. juni, vil man ha spesielt fokus på korrupsjon i offentlig sektor, og Riksrevisjonen er i 2018 invitert til å være gjestearrangør. Riksrevisor Per-Kristian Foss vil innlede om offentlig korrupsjon og delta i paneldebatt.

Publisert 13.03.2018 10:15

​Riksrevisjonen er gjennom lov forpliktet til å forebygge og avdekke misligheter i forvaltningen. Dette gjøres bl.a. gjennom revisjon, veiledning av reviderte virksomheter, kurs og foredrag. Som en del av dette arbeidet samarbeider Riksrevisjonen med andre instanser.

Konferansen gir et unikt innblikk i aktuelle korrupsjonssaker med foredragsholdere som forteller sine historier. Konferansen setter søkelys på utviklingen nasjonalt og internasjonalt og løfter fram de viktigste tiltakene innen dagens antikorrupsjonsarbeid. Det vil bli foredrag om risikoutviklingen på utvalgte områder, regulatorisk utvikling nasjonalt og internasjonalt, og særskilte temaer til fordypning, debatt og læring.

Program 2018

Antikorrupsjonskonferansen arrangeres torsdag 7. og fredag 8. juni 2018 på Felix konferansesenter på Aker Brygge. Det er satt opp et spennende program med anerkjente foredragsholdere og paneldeltakere. Dag 1 er forbeholdt nasjonale saker og foredragsholdere, mens dag 2 har fokus på internasjonale forhold, se program til høyre.

Hvem passer konferansen for?

Konferansen vil bidra til viktig kompetanseheving og passer for representanter for offentlig og private virksomheter og organisasjoner som arbeider med å forebygge og avdekke misligheter og korrupsjon. Riksrevisjonen oppfordrer offentlig virksomheter til å holde seg orientert om utviklingen av risikobilde og metoder for å forebygge og avdekke misligheter og korrupsjon. Denne konferansen gir en slik mulighet. Konferansen er non profit. Alle inntekter fra konferansen går til å dekke utgifter i forbindelse med gjennomføringen. Et eventuelt overskudd vil bli benyttet til et særskilt formål innen korrupsjonsforebygging. Se informasjon om påmelding gjennom lenke til høyre.

 Kontaktperson

Rikke Vosgraff-Pattison (rikke.vosgraff-pattisonATriksrevisjonen.no), tlf. 926 18 093

Riksrevisjonen, Storgata 16, Postboks 8130 Dep, 0032 Oslo, Norway

Telefon: +47 22 24 10 00

Org.nr: 974 760 843